Our Program

The RWTA Conference Program is currently a living document that our team works on daily to provide maximum engagement, up to date topics and the most relevant speakers.

Our aim is to provide you with an access to knowledge, experiences and networks in the Temperature Controlled Industry to assist you to create an informed future for you and your organisation.

For relevant updates, check our website regularly and be in touch with us if you have any queries.

 
12503_RWTA-2019-Con_Events-Program_V1.jpg
TUESDAY 27 AUG
2:00pm Registration of attendees Main lobby
2:00pm Bump-in Exhibitors Exhibition hall
3:30pm Board meeting (1.5h) (coffee + light pm tea) Conference Centre
5:00pm Break
6:00pm Opening Night Reception; Welcome Drinks Sponsorsed by Better Storage Group Sails by the pool
7:30pm Tropical BBQ and Networking Evening Sponsored by TMHA ? Tropical Nights Dress Theme Main pool
9:30pm Close
DAY ONE - WEDNESDAY 28 AUG
8:00am Breakfast and Barista, Exhibitors Hall
8:45am Welcome, Master of Ceremonies: Craig Bowyer Conference Centre
9:00am Official Opening Remarks: Jeff Hogarth, RWTA Chairman
9:15am Opening Keynote Speaker: Richard Harris (Anaesthetist, Thai Cave Rescue re resilience/ problem solving)
10:15am Morning Tea in Exhibitor Hall
10:45am Presenter: Kim Winter
title
11:30am Tech Talk 15mins
Presenter
Title
11:45am Presenter: Matthew Gibb
title
12:30pm Tech Talk 15mins
Presenter
Title
12:45pm Lunch buffet with Exhibitor & Conference Networking
1:45pm Frank Vale Award 2019 - Nominee Presentations: approx 3 ( Industry Leaders and Audience can vote)
2:15pm Presenter: Danny Mellon
title
3:00pm Presenter: Swiss Log
title
3:45pm Panel: speakers 30 mins + 10mins Q&A
Facilitator:
title
4:15am Tech Talk 15mins
Presenter
Title
4:30pm Wrap Up & Outlook 10mins
title
6:00pm Happy Hour sponsored by TBA
7:00pm Dinner Food Festival Sponsored By TBA
9:00pm Close
DAY TWO - THURSDAY 29 AUG
7:30am Breakfast and Barista in the Exhibitors Hall
8:30am Welcome: Craig Bowyer 15mins
8:45am Presenter: Pas
Dematic
9: 45am Presenter:
Automation & Innovation applied in your business
10:30am Snack + lunch box pick up and prepare for Golf
11:00am Shuttle to Dent Island, Golf Club
11:30-45am RWTA Golf Classic; Shot Gun Start, 18 holes (drink cart and every 6th hole sponsored)
4:30pm Golf finishes
5:00pm Shuttle back to Hamilton Island
6:30pm Dine Around: choice of restaurants (pre-booking)
DAY THREE - FRIDAY 30 AUG
8:00am Breakfast and Barista in the Exhibitors Hall
8:45am Welcome: Craig Bowyer 15mins
9:00am Tech Talk 15mins
Presenter
Title
9:15am Presenter: Viking Cold 35 mins and 10 mins Q&A
title
10:00am Presenter: IQF, Plate Freeze Blast Freezer Speaker 35 mins and 10 mins Q&A
title
Interview:
Facilitator:
10:45am Tech Talk - TBA 15 mins
11:00am Morning Tea with Exhibitor & Conference Networking
11:30am Speaker GHD 30 mins
title
12:00pm Panel: speakers 30 mins + 10mins Q&A
Facilitator:
title
1:00pm Lunch buffet with Exhibitor & Conference Networking
2:00pm Year in review 30 mins
Marianne Kintzel
2:30pm Closing Keynote Speaker 40mins
3:15pm AGM 15 mins
3:30pm Closing Summary: Craig Bowyer
3:45pm Closing
6:30pm Gala Outrigger Room
9:30pm End of Conference